Wees blij!

Reviews

Wat zeggen onze gasten over Zandfoort aan de Eem

Trouwfeest Wilko en Marijke, september 2016
We hebben een geweldig feest gehad!!!
Regenbui? Ach, daar had niemand last van…. ;-)
Voor zover wij weten hebben alle gasten zich goed vermaakt en genoten van de fijne locatie.
Ook de kinderen vonden het leuk. Het springkussen was te gek en het was heerlijk dat wij daar geen omkijken naar hadden. Het personeel was vriendelijk en dacht goed met ons mee.
Wij zijn heel blij dat we voor Zandfoort aan de Eem gekozen hebben. De sfeer en uitstraling paste goed bij wat wij wilden.

Jubileumfeest Meander, september 2016
We hebben een super feest gehad!!
Alles klopte, eten super, bediening top, het weer!
Jullie dus ook super bedankt voor deze geweldige avond!

Bruiloft september 2016, Nadine en Bas
Perfecte locatie voor onze bruiloft: luchtig en ontspannen. Geen enkel idee was te gek en over alles kon meegedacht worden. Op de dag zelf hadden we nergens omkijken naar. We hebben genoten!

Particulier feest april 2016, 90 personen, 60 jaar Eric!
Ik een fantastisch feest heb gehad met jullie medewerking. Sfeer was opperbest, muziek lekker, bar en hapjes prima, locatie perfect: Ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord.

Personeelsfeest april 2016, 80 personen met dj in zaal Bloemendaal!
Het feestje vorige week was helemaal goed. Iedereen heeft zich prima vermaakt en alles was goed verzorgd. Hartelijk dank voor de goede zorgen!

Privéfeest april 2016, tapas diner 105 personen in zaal Bloemendaal
We zijn zeer tevreden. Het eten was goed en de bediening uitstekend. Al met al een geslaagde avond met veel complimenten. Thea en Jan

Verjaardag 45 personen in Zandfoort
Wij hebben een fijne middag gehad, mijn moeder heeft genoten en alles was prima voor elkaar, iedereen was tevreden en in genomen met de locatie. Marijke

Bijeenkomst april 2016, 80 personen, zaal Bloemendaal!
We hebben een heel goeie avond gehad, afgelopen vrijdag. De zaal, voorzieningen als beeld en geluid, de bediening: alles was naar wens. Hartelijk dank voor de goede zorgen! Francien, gemeente Amersfoort 

Personeelsuitje 23 april 2016, 78 personen, zaal Bloemendaal
We hebben een fantastische dag gehad zaterdag 23 april. Het weer zat ons gelukkig mee, de ontvangst was super en ook na ons middagprogramma werden we hartelijk ontvangen bij jullie, en na de borrel is er heerlijk gegeten. Namens Ruitenberg hartelijk dank voor de goede zorgen!

Familie verjaardagsfeest! 29 april 2016 150 gasten, zaal Bloemendaal 
Ja, feest was leuk, de mix van gasten werkte goedWij hebben genoten en volgens mij de gasten ook.Al met al prima geregeld. Jij bedankt voor je goede zorgen. We zullen jullie graag aanbevelen

40 jarig huwelijk, 22 mei 2016, 60 gasten, zaal Bloemendaal
Het was een leuke middag , en ik begreep van de mensen ook dat ze het leuk en een leuke locatie vonden. De regen heeft de stemming niet beïnvloed. Heeft natuurlijk ook geen zin.Bovendien nu alle mensen bij elkaar , wat de stemming verhoogt. Eten (oriëntaals buffet) was prima. Groet 

40 gasten, Feestje in de lounge van Zandfoort
Dank je wel voor je mail. Afgelopen zondag was een groot succes, en mede door jullie goede service en catering - dank je wel! Heel regelmatig kwamen jullie langs om drank bestelling op te nemen en hapjes neer te zetten - prima!

Familie reünie, 22 mei, Hester Rang, 20 gasten, in de lounge
Afgelopen zondag was een groot succes, en mede door jullie goede service en catering - dank je wel! Heel regelmatig kwamen jullie langs om drank bestelling op te nemen en hapjes neer te zetten - prima! Na de geplande borrel zijn een aantal nog gebleven voor een buffet (Wereldplateau India) - ook erg goed. Hoewel meestal het afrekenen voor een groep, en nu helemaal met eerst borrel en daarna nog diner, een lastig verhaal kan worden, liep dit helemaal op rolletjes.Voor ons was het een heel geslaagde middag/avond bij jullie, zowel qua kwaliteit van het eten, de service en de entourage - wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar. 

Promotiefeestje, 21 mei, zaal Bloemendaal 
Voor mijn promotiefeestje waren wij op zoek naar een betaalbare locatie in Amersfoort die ons thema “weg met de stress” het best symboliseerde. Als snel kwamen we bij Zandfoort aan de Eem. Een leuke locatie dicht bij het water, met zand onder de voetjes, ruimte voor een kampvuur, maar ook met een ruime dansvloer ( een goede DJ). Topavond gehad samen met onze 70 gasten!

Personeelsfeest, 9 juni 2016, 60 personen, zaal Bloemendaal
Wij hadden hier recent ons jaarlijkse personeelsuitje en hebben een heerlijke dag gehad bij Zandfoort aan de Eem. De locatie is (zeker bij mooi weer) perfect, het lunchbuffet was goed en we hebben 's avonds met z'n allen gebarbecued. Alles was prima verzorgd en het personeel zorgde ervoor dat het ons aan niets ontbrak. Een aanrader dus voor groepen! En na afloop hebben we nog heerlijk gedanst tijdens de Oude Lullen Disco!

Jubileumavond,15 jarig jubileum, 65 personen,27 mei 2016 Pubquiz en BBQ 
Wij hebben een fantastische avond gehad! De bbq was heerlijk en ook de quiz viel in de smaak. Bedankt voor de goede zorgen en wie weet tot ziens!

Afscheid collega, 29 juni 2016,32 personen, met dansworkshop en tapasbuffet 
We hebben een hele leuke avond gehad. Het team heeft genoten en degene die afscheid nam raakt er niet over uitgepraat. Dank voor de goede zorgen!

Aangeklede borrel, 30 juli 2016, 28 personen, 
Alles is prima verlopen en het feest was enorm geslaagd!

Nieuwjaarsborrel, 14 januari 2017, 130 personen
Erg mooie, sfeervolle locatie en zeker een aanrader om hier een (bedrijfs)feest te organiseren. Personeel denkt graag met je mee en zorgen voor een informele, gemakkelijke sfeer. Nogmaals Bedankt! Ellen Zwaving Fysius!

Bijeenkomst, Oriëntaals buffet 17 januari 2017, 68 personen
Voor een bijeenkomst met collega trouwfotografen hebben we een borrel en diner georganiseerd bij Zandfoort aan de Eem. Vanaf het eerste contact heeft Zandfoort zich vriendelijke en service-gericht opgesteld. De avond was een succes! Goed eten, top service, fijne medewerkers en daarnaast gewoon een hele leuke locatie om samen te komen. Linda Bouritius Photography

Trainingsdagen, zaal Bloemendaal, 12 en 13 januari, 30 personen
Wij hebben twee top trainingsdagen gehad bij ZandFoort aan de Eem met zo'n 30 personen. Alles was goed van te voren afgestemd en eenmaal op de locatie stonden de faciliteiten netjes klaar zoals besproken. Een locatie met genoeg mogelijkheden, vriendelijk en flexibel personeel en een prima informele royale ruimte. Hapjes en drankjes waren goed, de audio installatie was geliefd en we konden gemakkelijk de inrichting van de ruimte aanpassen tussen de sessies door. Wij waren dik te tevreden, bedankt!Anne Boer, Sales Support Executive Benelux

Surpriseparty, zaal Bloemendaal, 13 januari, 56 personen
Wij hebben een super feest gehad.
Ook de locatie vonden wij heel mooi.Iedereen die wij gesproken hebben vonden het ook een heel leuk feest. MVG Marco Stoop 

Tot Ziens Feest Familie Bosch, 11 februari, 135 personen                                                          "We hebben een super feest gehad bij Zandfoort aan de Eem. In een ongedwongen sfeer mochten we veel gasten ontvangen in de zaal Bloemendaal. Er werd voor iedereen voor drankjes gezorgd en de hapjes waren heerlijk. We hadden zelf een zanger geregeld en een vriend die vinyl draaide. Dit was allemaal mogelijk in goed overleg met het personeel. Kortom, een feest om niet gauw te vergeten!"

Promotiefeest Daniela, 16 februari, 80 personen
"Mooie herinneringen aan een gezellig feest! Wat ik zo leuk vond aan jullie locatie: prettige ongedwongen sfeer, vriendelijke en behulpzame medewerkers en er is veel mogelijk om te organiseren!"

Kleurrijk vergaderen en afsluiten met een informele borrel, 6 april, 25 personen
"Relaxte locatie en een leuke dag!"

Afsluitende bedrijfsborrel Friesland Campina, 1 juni, 110 personen
"Alle collega’s hebben enorm genoten van dit fantastische feestje. Het was erg gezellig en alles was goed verzorgd. Perfecte locatie. De BBQ, eten was meer dan voldoende aanwezig, DJ oke en fijn dat hij had geholpen met de muziek en beeld voor de acts en hij kon ook nog een half uurtje langer door gaan. Drankjes bestellen bij de bar verliep soepel en het weer, helemaal TOP! De manager van de avond had alles goed onder controle. Kortom wij hebben genoten!"

Trouwfeest Cornel & Cindy, 17 juni, 135 personen
"We hebben echt een topdag gehad, mede dankzij jullie goede zorgen. Het is allemaal fantastisch gelopen."

Deel deze pagina: