Vergaderen in stijl & sfeervol feesten!

Feesten Zaal Bloemendaal

Zaal Bloemendaal is de ideale plek met een sfeervolle ambiance voor een feest, viering of ander soort samenzijn. Voorzien van een brede bar, lounge banken, royale dansvloer, DJ-booth en disco- en podiumverlichting is Bloemendaal een plek waar je perfect terecht kan voor een bruiloft, familiere√ľnie, jubileum, workshop of buitenactiviteit, dansfeest, of bijvoorbeeld een babyshower.

Onze evenementmanagers hebben altijd de koffie en thee klaarstaan en kijken er naar uit te mogen helpen met de planning van je (volgende) evenement.

Schroom niet en stuur ons een email op evenementen@zandfoort.nl

              

Capaciteit zaal Bloemendaal (per opstelling)

  • Dansfeest maximaal 200 personen
  • Receptie maximaal 150 personen
  • Diner maximaal 80 personen

De zaal beschikt over een leuke aankleding, maar er is altijd nog ruimte voor eigen inbreng wat betreft inrichting of versiering. Wees creatief!

De vier brede klapdeuren leiden naar een mooi groot (overdekt) terras waar ook nog eens plek is voor 150 personen. In de koudere maanden gebruiken wij heaters voor de gasten die graag buiten marshmallows gaan roosteren. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld een gezelligebarbecue voorafgaande een bruisend feest. 


Hapjes en drankjes

Omdat we graag met onze gasten meedenken, hebben we gemakshalve een aantal snack- en drankarrangementen in elkaar gezet. Zie hier voor meer informatie. 

We kunnen ook bijhouden wat er wordt gedronken en dit achteraf in rekening brengen (nacalculatie), zie onze drankenkaart voor actuele prijzen. Een combinatie van een drankarrangement en drank op nacalculatie, tijdens bijvoorbeeld in- en uitloop van gasten, is eveneens af te spreken.

Een themafeestje? Live muziek? Onze eventmanagers kunnen je inlichten over het grote scala aan mogelijkheden.

Parkeren en bereikbaarheid

Het Centraal Station Amersfoort ligt op 12 minuten loopafstand.

Naast onze locatie ligt parkeergarage het Eemplein.

Deel deze pagina: