Wees blij!

Hippie Markt Summer of Love

Ook dit jaar is er weer een super editie van de Hippiemarkt - Summer of Love. Het leukste, kleurrijkste en gezelligste Flower Power festival van Amersfoort, bij Zandfoort aan de Eem.

Hippie Markt - Summer of Love, zaterdag 24 juni 2017

Tijden Hippie Markt:  11.00 uur -17.00 uur

Entree: gratis 

Zaterdag 24 juni zal geheel in het teken staan van ‘love, peace and happiness’. Jong en oud, hippie en happy, iedereen is straks weer helemaal thuis in onze eigen Amersfoortse hippie hang-out Zandfoort aan de Eem.

Hippiemarkt17

Op de markt zijn vele handgemaakte artikelen in Ibiza Hippiestijl zoals kleding, tassen, sieraden, klein meubelen en oosterse artikelen te verkrijgen. Dit jaar zijn er ook weer Puch en Tomos brommers aanwezig en een dj draait vinyl plaatjes. Voor de kids is er buiten op het terras een leuke kindermarkt.
Kortom de enige echte Hippiemarkt van Amersfoort!

Kom dus lekker struinen over de markt en neem een hapje & een drankje. Tot slot is er om 17.00 een mini-Woodstock concert met de Amersfoortse Band Concours HIPPIEque!


Wij zorgen voor de gezelligheid - neem jij je zonnige zelf mee?

Let op! Wil je als standhouder op de Hippiemarkt staan? Neem dan contact op met Anton Gouverneur en stuur een mail naar: ivent-amersfoort@kpnmail.nl

Houd ook onze Facebook pagina in de gaten voor meer updates!Deel deze pagina: