Wees blij!

Hippie Markt Summer of Love

Ook dit jaar is er weer een super editie van de Hippiemarkt - Summer of Love. Het leukste, kleurrijkste en gezelligste Flower Power festival van Amersfoort, bij Zandfoort aan de Eem.

Hippie Markt - Summer of Love, zaterdag 29 juni 2019

Tijden Hippie Markt:  11.00 uur -18.00 uur

Entree: gratis 

Zaterdag 29 juni zal geheel in het teken staan van ‘love, peace and happiness’. Jong en oud, hippie en happy, iedereen is straks weer helemaal thuis in onze eigen Amersfoortse hippie hang-out Zandfoort aan de Eem.

De Summer of Love Hippiemarkt brengt je terug naar een bazaar in de jaren '60. Zonnetje, zonnebril op, drankje in je hand, voetjes in het zand... Voel je hem?

Voor de mannen; Jullie kunnen je ogen uitkijken: oude bromfietsen (Puch/Tomos) Vinyl scoor een Lp die je vroeger ook al had. Voor de vrouwen; Je hoeft je geen moment te vervelen: er zijn genoeg marktkraampjes in Ibiza-stijl met kleding, sieraden en meer hebbedingen. Tijd maken voor een mini-lurkje aan de waterpijp? Als de kids toch aan het spelen zijn.. Voor de kids; Kids kunnen zich prima vermaken op het kinder hippieplein.

GEVRAAGD > KIDS van 8 - 16 jaar (klein beetje jokken mag!!)
Speel je een instrument of wil je graag zingen, alleen of in een groep? Heb je een dansgroepje? Kun je trucjes? Ben je goed in haren vlechten of nagels versieren? Of kun je goed sieraden maken? Heb je zelfgemaakt spulletjes? (geen food) of wil je een gedicht voordragen? Alles kan en alles mag op zaterdag 29 juni op het podium van de Summer of Love Hippiemarkt.

Meldt je even aan via een mailtje naar ivent-amersfoort@kpnmail.nl of ga even langs bij Zandfoort aan de Eem en schrijf je in. Deelname is gratis. 

Je mag een plekje uitzoeken op het Happy Hippie Kids plein of het podium betreden om je kunsten te vertonen. Kom gezellig langs, het wordt een feestje!

Hippiemarkt 2018

Vanaf 11.00 uur ben je welkom! Aansluitend op de markt kun je lekker bij Zandfoort aan de Eem blijven voor een hapje om vervolgens de heupen los te gooien op swingende deuntjes van onze huis DJ.. Wie neem jij mee? Het mooiste van alles: reserveren is niet nodig! Gewoon lekker op de bonnefooi langskomen, wij rekenen geen entree kosten.

Wij zorgen voor de gezelligheid - neem jij je zonnige zelf mee?

Let op! Wil je als standhouder op de Hippiemarkt staan? Neem dan contact op met Anton Gouverneur en stuur een mail naar: ivent-amersfoort@kpnmail.nl

Houd ook onze Facebook pagina in de gaten voor meer updates!

Deel deze pagina: