Wees blij!

Hippie Markt Summer of Love

Ook dit jaar is er weer een super editie van de Hippiemarkt - Summer of Love. Het leukste, kleurrijkste en gezelligste Flower Power festival van Amersfoort, bij Zandfoort aan de Eem.

Hippie Markt - Summer of Love, zaterdag 29 juni 2019

Tijden Hippie Markt:  11.00 uur -18.00 uur

Entree: gratis 

Zaterdag 29 juni zal geheel in het teken staan van ‘love, peace and happiness’. Jong en oud, hippie en happy, iedereen is straks weer helemaal thuis in onze eigen Amersfoortse hippie hang-out Zandfoort aan de Eem.

De Summer of Love Hippiemarkt brengt je terug naar een bazaar in de jaren '60. Zonnetje, zonnebril op, drankje in je hand, voetjes in het zand... Voel je hem?

Zaterdag 29 juni aansluitend op de Summer of Love Food & Hippiemarkt Concours Hippieque met een live concert. 50 jaar naar Woodstock kun je 'het gevoel' opnieuw beleven in enige echte Hippie hangout van Amersfoort Zandfoort aan de Eem.De markt begint om 11.00 uur. We hebben een BALI plein waar je heerlijk kunt chillen en lekkere indische hapjes kunt proeven en je kunt de hele dag struinen op de markt met te gekke vintage spullen, handgemaakte sieraden of leuke kleding. Loop ook door naar de streekmarkt van Het Lokaal waarmee we dit jaar letterlijk zijn verbonden. De hele dag draaien onze huis DJ's lekker muziek uit de sixties en seventies. Rond 16.00 gaat Concours Hippieque spelen. En hele relaxte dag bij en rond Zandfoort aan de Eem. De toegang is gratis en er is voor jong en oud iets te beleven. Tot dan!

Hippiemarkt 2018

Deel deze pagina: