Wees blij!

Klup Club - Kindermiddag met Ouderopvang ;)

TOT NADER BERICHT IS ER GEEN KLUP CLUB
Neem je kids mee naar de Klup Club - een frutselklup en ouderchill! Iedere 4e zondag van de maand knutselen, schminken en spelen terwijl de ouder wordt opgevangen met een drankje en een hapje.

TOT NADER BERICHT IS ER HELAAS GEEN KLUP CLUB

Klub Club - Kindermiddag met ouderopvang

Knutselen, schminken en spelen. Iedere 4e zondag van de maand is er de Klup Club - een kindermiddag met ouderopvang. Alle kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen meedoen met de activiteiten van Robin & Cheyenne. De ouders worden door vakbekwame barmedewerkers opgevangen in het royale café waar alle ruimte is om heerlijk te chillen met een hapje en een drankje. De kids betalen €3,50 p.p.; Ouders mogen gratis mee!

Iedere maand feest!
Iedere laatste zondag van de maand van 15.00 uur tot 17.00 uur komt de Klup Club terug met een nieuwe knutselactiviteit. 

Komende Klup Clubs:

Klup Club Zandfoort

Hoewel we de afgelopen zomer met veel plezier vele Kids Clubs hebben gedraaid, zetten we er even een pauze op voor van het winter. Hopelijk gaan we in het voorjaar van start, jullie horen nog van ons! Voor nu, een klein winterslaapje voor ons en voor de kids! 


Cheyenne en Robin

Robin & Cheyenne

De KlupClub wordt opgevangen door Robin & Cheyenne, twee enthousiaste creatievelingen met een hart voor kinderen. Cheyenne is net afgestuurd als onderwijsassistente en Robin als laatstejaars student van de opleiding onderwijsassistente van MBO Amersfoort. Met veel ervaring weten zij goed wat belangrijk is voor het kind!

 

Deel deze pagina: