Wees blij!

Lazy Sunday

Kom iedere derde zondag van de maand genieten van live singersongwriters uit Amersfoort en omstreken. Hoe cool is dat:-)

Lazy Sunday 

Iedere 3e zondag van de maand een artiest!

Lazy Sunday is relaxt genieten van muziek. Diverse genres en nummers zullen voorbij komen. Zandfoort voorziet elke maand in een opkomende singer-songwriter uit Amersfoort en omgeving, dus variatie is er zeker! De toegang is gratis dus kom lekker een drankje drinken en geniet van het optreden. 

Komende edities van Lazy Sunday

Vond je het leuk? Kom gezellig terug. Lazy Sunday is namelijk een vast item op de agenda en keert iedere 3e zondag van de maand terug! Ben jij erbij? Het start om drie uur en gaat lekker door tot een uurtje of zes. Noteer alvast de onderstaande data in je agenda: 

Zondag 18 maart 2018 met Manon & Paul! 
Zondag 15 april 2018
Zondag 20 mei 2018
Zondag 17 juni 2018

Manon Kolman & Paul Klinkhamer

Twee gepassioneerde muzikanten die elkaar gevonden hebben in het leven én in de muziek. Met een relaxte intieme setting spelen deze jonge artiesten akoestische covers van grote artiesten. Manon Kolman is ondertussen een bekende Amersfoortse in de muziek als solo artiest en met haar band The Duster Sisters. Paul is bassist bij Roos Blufpand en toert hiermee door Nederland. Daarnaast geeft hij les als gitarist en bassist en is hij te zien in verschillende coverbandjes. Zondag spelen zij samen in deze nieuwe formatie.

           

Wat mag je verwachten? 

Live muziek gebracht door een singer-songwriter uit Amersfoort en omstreken. 

Deel deze pagina: