Wees blij!

Lazy Sunday

Kom iedere derde zondag van de maand genieten van live singersongwriters van het Songwritersgilde Amersfoort. Hoe cool is dat:-)

Lazy Sunday 

Iedere 3e zondag van de maand een artiest van het Songwritersgilde Amersfoort

Kom live genieten van iedere maand een andere artiest van het Songwritersgilde Amersfoort. Lazy Sunday is relaxt genieten van muziek. Diverse genres en nummers zullen voorbij komen. Songwritersgilde Amersfoort voorziet elke maand in een singer-songwriter, dus variatie is er zeker! De toegang is gratis dus kom lekker een drankje drinken en geniet van het optreden. 

Komende edities van Lazy Sunday 

Vond je het leuk? Kom gezellig terug. Lazy Sunday is namelijk een vast item op de agenda en keert iedere 3e zondag van de maand terug! Ben jij erbij? Het start om drie uur en gaat lekker door tot een uurtje of zes. Noteer alvast de onderstaande data in je agenda: 

  • 17 december 2017 - The Mockingbirds! The Mockingbirds Zandfoort aan de Eem
Aankomende editie met The Mockingbirds

"Als jullie op het toneel staan, lijkt het alsof jullie samen ademen"

Dat zei een toeschouwer én ervaren theatermaker na afloop van de presentatie van hun eerste cd; Different Days. En sinds dat moment, in de herfst van 2014, is er eigenlijk nooit een betere samenvatting gegeven van de chemie van The Mockingbirds. Op het podium én daarbuiten. En sinds die avond lijkt er óók haast geen moment te vinden dat ze niet met muziek bezig zijn.

Tegenwoordig staat het duo bijna wekelijks op het podium of maakt ze haar opwachting in radio-uitzendingen of op evenementen. Tussendoor vonden The Mockingbirds nog de tijd om te schrijven aan een tweede album, See Another Day, dat februari 2017 het levenslicht zag.

The Mockingbirds vliegen ook met regelmaat naar het buitenland. Zo speelde het duo op podia in Londen, Diblin, Newcastle upon Tyne, Oxford, Brighton en Portsmouth. Inderdaad: allemaal in het Verenigd Koningkrijk en Ierland, landen waar de muzikale partners een nauwe band mee voelen. Al was het maar omdat de teksten, allen in het Engels geschreven, juist daar zo goed tot hun recht komen. Want de lluisteraar meenemen op reis, dáár gaat het The Mockinbirds om.

Zij, Samantha Maddocks, is begenadigd zangeres en pianiste, wiens stijl niet in één genre te vatten is. Hij, artwin Kreekl, bespeelt bijna alles wat snaren heeft en koestert een grote voorliefde voor country en folk. Een combinatie van deze invloeden maakt hun nummers, die voor iedereen herkenbare gevoelens vertolken. Gevoelens van verlies, twijfel, geluk en liefde. Bezongen door twee stemmen, bespeeld door twee instrumenten. Samen vertellen ze één verhaal. Het échte verhaal. 

Wat mag je verwachten? 

Live muziek gebracht door een van de singer-songwriters van het Songwritersgilde Amersfoort. 

Deel deze pagina: