Wees blij!

Lazy Sunday

Kom iedere derde zondag van de maand genieten van live singersongwriters van het Songwritersgilde Amersfoort. Hoe cool is dat:-)

Lazy Sunday 

Iedere 3e zondag van de maand een artiest van het Songwritersgilde Amersfoort

Kom live genieten van iedere maand een andere artiest van het Songwritersgilde Amersfoort. Lazy Sunday is relaxt genieten van muziek. Diverse genres en nummers zullen voorbij komen. Songwritersgilde Amersfoort voorziet elke maand in een singer-songwriter, dus variatie is er z

eker! De toegang is gratis dus kom lekker een drankje drinken en geniet van het optreden. 

Komende edities van Lazy Sunday 

Vond je het leuk? Kom gezellig terug. Lazy Sunday is namelijk een vast item op de agenda en keert iedere 3e zondag van de maand terug! Ben jij erbij? Het start om drie uur en gaat lekker door tot een uurtje of zes. Noteer alvast de onderstaande data in je agenda: 

  • 15 oktober 2017 - Bernard Brogue
  • 19 november 2017
  • 17 december 2017
Aankomende editie met Bernard Brogue

Singer/songwriter Bernard Brogue klinkt "zo Brits als een Bobby" 

Hij herinnert aan grootheden zoals John Martyn, Nick Drake, Bruce Cockburn en de Ier Luka Bernard Brogue Lazy SundayBloom. Een eclecticus bij wie naast folk o.a. pop en jazzinvloeden hoorbaar zijn. Mooie ontroerende luisterliedjes en goed in het gehoor liggende popsongs, waarmee hij zowel solo als met band kan blijven boeien.

Sinds najaar 2001 speelt hij ook met zijn vaste band o.a. met Tom Janssen, fretless bass en Vincent Gal op slagwerk en speelt in 2015 opnieuw op het Edinburgh Fringe Festival. Voorjaar 2017 verschijnt de Groningstalige CD ‘Laif o laif’, een project samen met Tammo Tamminga. Intussen is hij bezig met nieuw materiaal voor de volgende CD.

"De man weet hoe hij goede pakkende melodieën moet schrijven” . (Music Maker nov. 2013)

Discografie:
Birdwatching - 1999
Escape the day - 2006
Trick of light - 2013 
Laif o laif - Bernard Brogue & Tammo Tamminga - 2017

Website : www.bernardbrogue.com
Contact Bernard : info@bernardbrogue.com

Wat mag je verwachten? 

Live muziek gebracht door een van de singer-songwriters van het Songwritersgilde Amersfoort. 


Deel deze pagina: