Wees blij!

Popquiz aan de Eem Amersfoort

Ook in 2016 gaat kan er weer volop gequizd worden in Amersfoort. Er staan vier hele verrassende popquiz avonden op de planning. Elke quiz heeft een eigen thema.

Popquiz aan de Eem

Wat weet jij van hits uit het verleden en heden? Herken je de Doors en David Guetta, Deep Purple en Daft Punk? Doe dan mee aan Popquiz aan de Eem en raadt intro’s en outro’s van bekende en bijna vergeten hits. Je plaatst populaire popsongs in de juiste chronologische volgorde, ontwart mash-ups en beantwoordt vragen over memorabele en triviale feiten.

Stel jouw team samen!    

De vragen en opdrachten gaan over de afgelopen vijf decennia. Zorg dus dat je team (4 tot 6 deelnemers) zo is samengesteld dat je van de sixties tot de zero’s alle kennis paraat hebt. Individuele deelnemers kunnen zich ook aanmelden. Ter plekke stellen we dan ook een team samen van de ‘losse’ aanmeldingen.

Data Popquiz aan de Eem 2016

De Top 2000 Eindejaarsquiz, 27 december 2016

Het leukste filiaal van het Top 2000 café is op 27 december ’16 te vinden in Zandfoort aan de Eem. Wij spelen dan een popquiz waarbij de hits en artiesten uit de ‘lijst der lijsten’ centraal staan: ABBA, Beatles, Coldplay, Daft Punk, Eagles, Fleetwood Mac ….. enzovoorts. Je luistert naar geluidsfragmenten, lost puzzeltjes op, beantwoordt triviale en relevante vragen en kijkt met ons naar memorabele clips en filmpjes. Zorg dat je er snel bij bent. Vorig jaar was de quiz in mum van tijd volgeboekt!

Aanmelden voor Popquiz aan de Eem?

Natuurlijk wil jij meedoen met de Popquiz. Meld jouw team, inclusief teamnaam gauw en je bent verzekerd van een plek! Aanvang 20:00 uur, Deelname €3,50 p.p. Reserveren kan via info@zandfoort.nl of bellen naar 0334481951.

Adresgegevens

De Popquiz wordt gehouden in zaal Bloemendaal van Zandfoort aan de Eem.                                         Zandfoort aan de Eem,  Eemlaan 100, 3812 ED Amersfoort. 


Deel deze pagina: