#life is a beach

Top 2000 Quiz

Eindelijk weer terug van weggeweest!
In 2016 was deze gezellige quiz binnen enkele weken uitverkocht dus wees er snel bij en verzeker jezelf van een plekje bij De Quiz Der Quizzen van 2018...


Top 2000 quiz aan de Eem

Wat weet jij van hits uit het verleden en heden? Herken je de Doors en David Guetta, Deep Purple en Daft Punk? Doe dan mee aan Popquiz aan de Eem en raadt intro’s en outro’s van bekende en bijna vergeten hits. Je plaatst populaire popsongs in de juiste chronologische volgorde, ontwart mash-ups en beantwoordt vragen over memorabele en triviale feiten.

Bundel je kennis, samen sta je sterker! 

De vragen en opdrachten gaan over de afgelopen vijf decennia. Zorg dus dat je team (4 tot 6 deelnemers) zo is samengesteld dat je van de sixties tot de zero’s alle kennis paraat hebt. 

Top 2000 Quiz - kom, kom, kom! 

27 december 2018 19.30 deuren open

Het leukste filiaal van het Top 2000 café is op 27 december ’18 te vinden in Zandfoort aan de Eem. Wij spelen dan een popquiz waarbij de hits en artiesten uit de ‘lijst der lijsten’ centraal staan: ABBA, Beatles, Coldplay, Daft Punk, Eagles, Fleetwood Mac, Spice Girls ….. enzovoorts. Je luistert naar geluidsfragmenten, lost puzzeltjes op, beantwoordt triviale en relevante vragen en kijkt met ons naar memorabele clips en filmpjes. Zorg dat je er snel bij bent, we laten slechts 17 teams toe!

Aanmelden voor Top 2000 quiz aan de Eem?

Natuurlijk wil jij meedoen met de Top 2000 quiz. Meld jouw team (max 6 deelnemers), inclusief teamnaam gauw en je bent verzekerd van een plek! 

19.30 deuren open

20.00 start quiz. 

23.00 verwachte einde

deelname €4,50 p.p.

 Reserveren kan via evenementen@zandfoort.nl. Laat ons alsjeblieft jullie team naam en het aantal teamleden weten!

Adresgegevens

De Popquiz wordt gehouden in zaal Bloemendaal van Zandfoort aan de Eem.                                         Zandfoort aan de Eem,  Eemlaan 100, 3812 ED Amersfoort. 


Deel deze pagina: