Wees blij!

Xtra, Xtra! Workshops en andere activiteiten

Een activiteit, van vergadering, teambuilding tot feest boeken in Zandfoort aan de Eem of Zaal Bloemendaal is één. Maar ja… dan moet je nog van alles bedenken en regelen om die gelegenheid in te vullen. En daar zijn wij dan weer goed in. Wij verzorgen entertainment, buitenactiviteiten, speciaal transport en andere gimmicks voor uw bijeenkomst. Hieronder vindt u een opsomming van onze samenwerkingsverbanden met artiesten, trainers, organisatoren e.d.

Djembé

Begin met herrie maken en ontdek hoe snel je harmonieus met elkaar ritmes in elkaar kunt zetten. Goed voor teambuilding en vermaak.
Prijzen in overleg. 

Grafitti

Lang mocht het niet, nu willen we allemaal. Maak alleen, met 2 of met een hele groep een ‘Piece’ en ontdek je wilde kwaliteiten. Er is gezorgd voor beschermende kleding, handschoenen, verf en ‘doeken’.
Vanaf € 32,50 p.p. exclusief reiskosten.

Showdans

Voel je top als begeleidend danser(es) bij een wereldartiest. Geschikt vooralle leeftijden en samenstellingen. Veel lachen en bewegen!
Vanaf € 350,-

Schermen

Deze edele sport lijkt niet voor iedereen weggelegd. Maar heb je een goede workshopleider dan wordt het ineens leuk om bijvoorbeeld je leidinggevende verantwoord te treffen.
Vanaf € 25,- p.p. Vanaf 5 personen.

Rythm on trash

We halen zelfs de rotzooi van de sloop om jullie een heerlijke workshop te bezorgen. Rammel er maar op los en ontdek dat je samen veel meer kunt dan gedacht.
Vanaf € 25,- p.p.

Buikdansen

Niet alles is geschikt voor iedereen.. Maar een buikje hoef je hier niet voor te hebben! Een echte damesworkshop, al zou het voor de spierbeheersing van de heren ook geen kwaad kunnen. We leren een Oriëntaalse dans rondom een bruid of jarige of gaan in groepsverband met elkaar dansen. Prijs in overleg.

Xi-guong

Dat klinkt ingewikkeld! Heb je wel eens een docu gezien over de parken en pleinen in China in de vroege ochtend? De Chinees werkt eerst aan zijn lijf en bewustzijn voor hij/zij de dag begint. Wij doen dat graag als workshop of tussendoor op een zware vergaderdag. Dit ga je heerlijk vinden!
Vanaf € 300,-

Zangworkshop

Ben je niet zo van het sportieve, maar wil je wel plezier? Wat denk je van een workshop smartlappen, een bedrijfslied instuderen of gewoon onder begeleiding met je stem in de weer? Misschien sta je snel in the Voice als we je horen!
Vanaf € 275,-

Pubquiz

Vanaf 30 personen

Voor diegene die hun geheugen willen testen/tarten. Een professionele triviantquiz met ervaren quizmaster en ‘lieftallige’ assistente laten jullie tegen elkaar strijden in groepen van 4 tot 6 personen. Velen beginnen met tegenzin, maar juichen uiteindelijk om de goede antwoorden die ze scoren. Ik daag jullie uit!
Vanaf € 200,-

Tango of salsa

Twee populaire dansen die je in groepsverband ook heel goed kunt leren. Partners dus niet noodzakelijk. Maar natuurlijk wel leuk als je ineens ergens kunt laten zien wat je kunt!
Vanaf € 300,-

Poppentheater

Voorstellingen met verschillende thema's zijn bespreekbaar, meer informatie op de website.
Vanaf  € 150,-


Waar mogelijk een prijsindicatie. Let wel! Deze kunnen we pas vastleggen bij daadwerkelijke boeking.

Buitenactiviteiten

Wil je tussendoor even naar buiten, iets actiefs doen? Wij hebben uitstekende partners met wie we van alles voor jullie kunnen regelen.

Wat denk je van een uurtje steppen door de stad of juist het buitengebied? Of liever op een mountainbike of ligfiets? We kunnen het natuurlijk eerst nog even moeilijk maken en je een workshop segway aanbieden. Swingend op 2 wielen door de straten bewegen.

Wandelen door de historische binnenstad terwijl je met een GPS in je hand een spel speelt of wordt je liever begeleid door een stadsgids die je alle speciale historische plekjes laat zien met bijbehorende verhalen? Minder uitgebreid, maar minstens zo leuk… Met de Waterlijn, in open boten door de stad en die bekijken vanaf het water, een heel speciale ervaring!

Op eigen terrein kunnen we ook nog van alles aanbieden. Bijvoorbeeld schieten met luchtbuks, blaaspijp of handboog. Of wat dacht je van citygolfen? Ja, echt! Al golfend door de stad van ‘hole’ naar ‘hole’ op een aangepaste, veilige manier. Lachen toch?

En dat water voor onze deur ligt er natuurlijk ook niet voor niets! Kanovaren, raften of suppen het kan allemaal. Of... Huur een sloep bij onze partner en maak er een heerlijk arrangement van met een BBQ of buffet.

Is de keuze niet reuze? Regel dan zelf wat en overleg of dat bij ons kan in combinatie met een horeca-arrangement.

Bij ons kan alles totdat het tegendeel bewezen is!

Deel deze pagina: