#life is a beach

Vrienden van Zandfoort

Zandfoort heeft heel veel goede vrienden waar wij graag mee samenwerken. Hieronder kun jij ook kennis met ze maken.

Aan het Roer

Aan het roer - 'Aan het roer' verhuurt luxe sloepen vanuit Amersfoort. De sloepen liggen in de Eemhaven direct grenzend aan de gezellige en historische binnenstad van Amersfoort.

Boerderijs

Wij van Boerderijs maken nog ijs van echte melk, volle yoghurt en verse room. Afkomstig van kleine zuivelboerderijen verwerken wij melk en room op een ambachtelijke wijze tot het lekkerste ijs van Nederland. Duurzame productie vinden we ook belangrijk. Daarom gebruiken we enkel biologische zuivel en natuurlijke ingrediënten. Dit is goed voor u en uw omgeving. Geniet van ons heerlijke ijs!

First Choice Events

First Choice Events is gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes en groepsactiviteiten. Het bouwen van professionele zandsculpturen is één van de specialiteiten van First Choice Events.

Funevent

Voor de leukste bedrijfsuitjes, arrangementen, workshops en feesten in Amersfoort en de rest van Nederland.

Happen en Trappen

De lekkerste fietstochten van Nederland. Een dag lang fietsen door een prachtige omgeving en heerlijk eten bij diverse restaurants.


remwerk creatief ontwerp en webwerk

Ontwerp van logo's, huisstijlen, drukwerk en ontwerp en bouw van websites

Stepevents

Huur een step voor een dagje uit in Amersfoort en ontdek één van de best bewaard gebleven vestingsteden in Nederland!

XL Adventure

Of u nu wilt recreëren, buitensporten of op een sportieve manier met uw bedrijf erop uit wilt trekken, XL Adventure & Events is uw ideale partner op het gebied van teambuilding, buitensport, bedrijfsuitjes en kinderfeestjes.

Deel deze pagina: