Wees blij!

Para Mi Gente

Zandfoort aan de Eem verandert 24 februari voor een paar uur in een Caribische sfeer. De in de Latin Caribbean scene bekende muzikant Edsel Juliet treedt dan op.

FIESTA PARA MI GENTE

Zandfoort aan de Eem veranderd in een Carabisch paradijs op 24 februari. Met live muziek van de zuur bekende Edsel Juliet samen met zijn band La Banda Loca! Samen brengen zij de warme Caribische sfeer in het koude Nederland met de 'Para mi Gente' party. 

Aanvang 20.00 uur.

Een feest voor mijn vrienden (fiesta para mi gente) is het Latin-Caribisch feest waar iedereen over praat. Ooit als een grap begonnen, zijn de Fiestas Para mi Gente met Edsel Juliet & La Banda Loca nu de meest gezellige parties waar veel mensen graag bij willen zijn. 

Niet gericht op de grote massa maar op gezellige mensen en een sfeer waar iedereen elkaar kent en zich thuis voelt. De bescheiden gastenlijst bestaat uit de trouwe fans, kennissen en vrienden van de fans! Dus een besloten feest. Hiermee garanderen we een goede ambiance, leuk publiek zonder "vreemden" omdat we samen verantwoordelijk zijn voor de gastenlijst. 

Wil jij ook komen?

Als geregistreerde gast krijg je altijd meer dan 50% korting op de entreeprijs en betaal je 15 Euro.
Via Latin World kun je in de voorverkoop je kaart bestellen. 
Of via deze link: http://edseljuliet.com/fiesta-para-mi-gente-feest-voor-mijn-vrienden

Wie zien jou ook graag op het besloten feest. Er zijn veel leuke voordelen verbonden aan je inschrijving. Stuur een WhatsApp naar +31648185112 zodat we je kunnen toevoegen aan de Mi Gente Party lijst! Je kunt je ook aanmelden via deze link. Als geregistreerde gast krijg je altijd meer dan 50% korting op de entreeprijs. Ook jouw vrienden (maximaal 5) die nog geen lid zijn, kunnen op jouw verzoek op je gastenlijst en profiteren mee van de korting op de entreeprijs. 

Jouw voordeel

Ben je voor 21.00 uur binnen, dan krijg je sowieso:
*een gratis CD
*gratis 1 consumptie
*en kun je ook gratis deelnemen aan de Salsa dansworkshop. 
Verder kun jij als lid ook suggesties aanleveren voor locaties voor de Mi Gente Feesten. 

Let op!
Niet geregistreerde gasten die niet op de gastenlijst staat of die via via gehoord hebben van dit feest betalen de gewone entreeprijs van €35,- a/d deur.

para mi gente

Deel deze pagina: