Wees blij!

Verjaardagsactie Amersfoort

Hoera! Ja, natuurlijk doen wij mee met de verjaardagsactie! Vier je verjaardag‬ in Amersfoort en krijg de leukste ‪‎gratis‬ ‪cadeautjes‬! Benieuwd wat je bij ons krijgt? lees gauw verder!

Verjaardagsactie Amersfoort

Bij Zandfoort aan de Eem is al menig verjaardagsfeestje gevierd. Daarom doen wij zeker mee met de verjaardagsactie. Ben jij binnenkort jarig? Kom dan in de week van jouw verjaardag een rondje doen in Amersfoort! Vergeet niet bij ons langs te gaan.

verjaardagsactie city marketing

Verjaardagspresentje

Je krijgt voor 2 personen nacho’s met guacamole en salsa saus, Oeh, lekker!

nacho met guacamole en salsa saus

verjaardagsactie city marketing

Hoe werkt de verjaardagsactie?

Ben jij de jarige Job die in de week van jou verjaardag langs komt om je cadeautje te ontvangen? Op vertoon van je ID-kaart krijg je leuke presentjes bij verschillende café´s en winkels in de binnenstad van Amersfoort.

Voorwaarden

De week loopt van maandag tot en met zondag. Ben je op dinsdag 2 november jarig? Dan mag je vanaf maandag 1 november tot en met zondag 7 november jouw presentje ophalen. De verjaardagsactie loopt van 1 november 2015 tot en met 31 maart 2018. Ga naar de website van City marketing Amersfoort en zie daar de huishoudelijke reglementen. Uiteraard alleen geldig tijdens openingstijden. 

Deel deze pagina: