Wees blij!

Good old Swing

Zin in zo’n ‘hooked on swing’ zondagmiddag die je het druilerige weer, ik moet morgen weer werken gevoel na het zes uur journaal doen vergeten? Kom swingen bij de Good Old Swing en probeer het eens gratis uit!

Good Old Swing

Ook al ‘hooked on Swing’? Van lindy hop, boogiewoogie, balboa, charlestonshag, blues tot rockabilly. Laat je meeslepen door de nostalgie van weleer.. Hoewel deze vintage scene vol op herleeft. De Swing dans onlosmakelijk verbonden met swingmuziek (big bands en jazz) maar ook rock and roll. Ergens ontstaan rond de jaren dertig van de vorige eeuw. 


Een plek waar zwart en wit twee mooie kleuren op een dansvloer zijn. De dansvloer van weleer. Charleston, Balboa, shag, maar vooral ook Lindy Hop en Boogiewoogie voortvloeiend in de Rock and roll van de vijftiger jaren. Die nostalgie, dat zondagmiddag naar het dansfeest gevoel. In je mooie flamboyante jurk of krijtstreep pak met two tones eronder waar later nozems met vetkuiven de 

GOS Zandfoort

brave meisje in petticoats probeerden te verleiden.

Volgende editie: Zondag 27 Januari


Zondag 27 januari 2019 - GRATIS DANSLES! Van 1400 - 1530: lees de basics van deze superleuke en gezellig manier van dansen!

Iedere 4e zondag van de maand komt de Good Old Swing terug! 

Van 16.00 uur tot 20.00 uur vrij dansen!

Kan je er niet bij zijn? He jammer, geen probleem, iedere 4e zondag van de maand komen we weer terug! 

   GOS Zandfoort     GOS Zandfoort

Een dresscode is er niet wel de voorwaarde dat je op z’n minst één dansje moet wagen op de memory lane dansvloer :-) 

 

Deel deze pagina: