#life is a beach

Good old Swing

Zin in zo’n ‘hooked on swing’ zondagmiddag die je het druilerige weer, ik moet morgen weer werken gevoel na het zes uur journaal doen vergeten? Kom swingen bij de Good Old Swing!

Good Old Swing

Ook al ‘hooked on Swing’? Van lindy hop, boogiewoogie, balboa, charlestonshag, blues tot rockabilly. Laat je meeslepen door de nostalgie van weleer en ga je te buiten aan de oorstrelende en opzwepende klanken van Good Old Swing! Soms met een dj, soms met een band - hoe dan ook is het ouderwets genieten geblazen! eeuw. 


Elke vierde zondag van de maand is Zaal Bloemendaal het podium voor mensen die niet alleen van een dansje houden, maar ook de vintage feel en die kenmerkende kleding die bij deze stijl van muziek en dans hoort! Vetkuiven, wijde rokken, rode lippen en gehakte schoene, het is alsof we weer terug zijn in de '40s en 50's. De dansvloer van weleer. Charleston, Balboa, shag, maar vooral ook Lindy Hop en Boogiewoogie voortvloeiend in de Rock and roll van de vijftiger jaren. Die nostalgie, dat zondagmiddag naar het dansfeest gevoel. Dance Johnny and Sally, dance!  

GOS Zandfoort

Volgende editie: Zondag 22 september

Na een heerlijke vakantie zijn we er klaar voor om het dak er af te dansen!

Gratis toegang, workshop lindyhop van 1600 - 1645. Vrijwillige bijdrage :) 

   GOS Zandfoort     GOS Zandfoort

Een dresscode is er niet wel de voorwaarde dat je op z’n minst één dansje moet wagen op de memory lane dansvloer :-) 

 

Deel deze pagina: