Wees blij!

Colombiaans.nl

Latin Feest ‘Colombian Vibes’ op 24 juni 2018!

De Colombia-community Colombiaans.nl bestaat 5 jaar! 

Colombiaans.nl viert dit met een groot Latin feest, met live muziek, Latin food en WK-wedstrijd van Colombia. Deze vrolijke en ritmische aangelegenheid is omgedoopt tot Colombian Vibes en zal plaatsvinden op 24 juni 2018 om 18.00 uur. 

Colombiaans.nl is de grootste Colombia-community van de Benelux en publiceert nieuws en verhalen uit Colombia. Hiermee bedienen zij lezers uit Nederland en België waaronder geadopteerden, reizigers, expats, zakenlieden en media uit binnen- en buitenland. De community is typisch Amersfoorts, bestaat in april 5 jaar en dus, reden voor een feestje!


Colombian Vibes

Colombian Vibes is een feest voor jong en oud die van Latin houdt. De avond zal vol zitten met verrassingen, live muziek, entertainment en DJ’s. Achter de schermen wordt er op dit moment hard gewerkt om de invulling rond te krijgen. Ondertussen gaat de kaartverkoop zeer snel. Wil je erbij zijn? Bestel dan snel jouw kaarten op www.ColombianVibes.nl.
Wil je een sfeervolle zwoele Latin avond met live muziek, DJ’s en verrassingen? Scoor dan nu je kaarten op ColombianVibes.nl. Neem iedereen mee die je kent en geniet van de tropische sfeer die Colombian Vibes je biedt.

Extra informatie

Kaarten:
Verkrijgbaar voor 5,- pp, alleen op ColombianVibes.nl
Kaartverkoop aan de deur: 10,-
Vragen, sponsoren of opmerkingen:
info@colombianvibes.nl

Deel deze pagina: