Wees blij!

Latin vibes!

Kom lekker eten, juichen, dansen bij deze superspannende wedstrijd tussen Colombia en Paraguay!

De Colombian Vibes: Colombian Vibes 2019 – Copa America EditionColombiaans.nl is terug met Colombian Vibes! Na de eerste editie in 2018 kreeg de Colombia-community steeds vaker de vraag wanneer er weer een Colombian Vibes kwam. Colombian Vibes 2018 was met een volgepakt, uitverkocht huis een van de grootste en meest uitbundige Latin feesten die ooit gehouden is. Ook de Telegraaf kreeg hier lucht van en stuurde een cameraploeg met verslaggever er op uit om eens polshoogte te nemen. Wat zij te zien kregen ging ieder verstand te boven.


Colombian Vibes 2019 op 23 juni


Half juni begint de Copa América. Een aantal wedstrijden worden op gunstige Nederlandse tijdstippen uitgezonden. Colombiaans.nl nodigt je uit om de wedstrijd Colombia – Paraguay op groot scherm te komen kijken op zondag 23 juni 2019. Op die avond kijken we samen naar de wedstrijd en vieren we feest met DJ’s en live entertainment.


Colombian Vibes

Colombian Vibes is een feest voor iedereen die van Latin houdt. De avond zal vol zitten met verrassingen, live muziek, entertainment en DJ’s. Vanaf 1800 zullen er Zuid-Amerikaanse burgers verkocht worden met huisgemaakte aji picante! Spice it up baby, get in the mood before the game starts. Ondertussen gaat de kaartverkoop zeer snel. Wil je erbij zijn? Bestel dan snel jouw kaarten op ColombianVibes.nl
Zin om heerlijk op zijn Colombiaans te feesten? Scoor dan nu je kaarten via onderstaande link. Neem iedereen mee die je kent en geniet van de tropische sfeer die Colombian Vibes je biedt.

Extra informatie

Kaarten:
Verkrijgbaar voor 11,- pp ex fee, alleen via ColombianVibes.nl
Aan de deur tot 20.00
Vragen, sponsoren of opmerkingen:
info@colombianvibes.nl

Deel deze pagina: