#life is a beach

Dance like nobody's watching

Ga los! Totale ontspanning en rest je brein!

EINDELIJK! 

Ecstatic Dance heeft dankzij een zeer gepassioneerde, enthousiaste volgeling einde haar weg naar Amersfoort gevonden. Vrijheid, blijheid - leuk he?! 

Wat is Ecstatic Dance? 

Ecstatic Dance is een vrije dansvorm overgewaaid uit Hawaii. Het hoofdelement is Vrijheid, met een hoofdletter V. Je bent vríj om te dansen zoals jij wilt. Wij verzorgen telkens weer een 2 uur durende dj-set, met elke sessie een andere bekende DJ. De avond wordt kort ingeleid door een host. 

En dan? 

Tijdens een dansavond kom je in een vorm extase, ofwel ware bliss. De truc zit 'em in de randvoorwaarden. Wat niet: wijntjes, biertjes, koffie, drugs of any kind. Wat wel? Muziek, dans en helemáál jezelf kunnen zijn - everything goes :) Tijdens de dansvond laten we onze 'chit-chat-mind' buiten de deur, ofwel - er wordt niet gepraat. 

Waar en wanneer? 

Elke andere woensdag vanaf 20 november van 19:00 - 22:00 in Zaal Bloemie! Vrije inloop, tickets á €15 aan de deur. 

Data 2019

Woensdag 20 november | DJ Iradi op de primeur! 

De primeur van Ecstatic Dance Amersfoort met niemand minder dan DJ IRADI! Dj Iradi is betrokken bij Ecstatic Dance Nederland sinds de oprichting in februari 2012 in het toenmalige Club Lite. Hij reist de hele wereld over met zijn Ecstatic Dance sets en komt net terug van zijn tour langs de San Francisco Bay Area. 

Woensdag 4 december | DJ Shanto 

DJ Santo is de enige echte - verantwoordelijk voor het naar Nederland brengen van deze heerlijke dansstijl een jaar of 10 terug. 

Woensdag 18 december: DJ Martyn Zij 

Martyn raakt díep met zijn unieke sets die speciaal ontwikkeld zijn voor Ecstatic Dance. Muziekgenres van all over the world; van diepe bassen en beats tot tribal grooves en lyrische vibes. Eén om te ervaren!

Deel deze pagina: