Vergaderen in stijl & sfeervol feesten!

Eten en Drinken

Zandfoort aan de Eem heeft een (h)eerlijke keuken. Laat je culinair verrassen door onze koks. Voor grote(re) bereiden wij rijkelijke buffetten, malse BBQ's of hebben wij een selectie van gemakkelijke drank- en snaksarrangementen. Vegetarisch, allergie of speciaal dieet? Onze koks koken graag voor ál onze gasten.

Bij Zandfoort doen we ons uiterste best om voor iedereen en voor elke soort gelegenheid te cateren.

Zaal Bloemendaal is uitermate geschikt om heerlijk te genieten van eten en drinken. We hebben verschillende opties beschikbaar en zijn flexibel om jullie dé avond te bezorgen waar je naar op zoek bent!   

Voor een gezellige groepsgelegenheid, bieden wij diverse smakelijke buffetten en barbecues aan. Is het meer een gelegenheid die vraagt om een informele borrel? Kijk eens bij onze speciaal bieren en andere drankjes die je natuurlijk kan laten vergezellen door een selectie heerlijke snacks.  

Om het jullie helemaal gemakkelijk te maken, hebben wij verschillende arrangementen voor jullie feestavond of vergadering samen gesteld. Deze zijn uiteraard ook prima te combineren met een buffet of barbecue.  

Kortom - bij Zandfoort aan de Eem ben je verzekerd van een heerlijke avond! 

Deel deze pagina: