Vergaderen in stijl & sfeervol feesten!

Contact Zandfoort aan de Eem

Geïnteresseerd in zaal Bloemendaal? Hieronder vind je onze adresgegevens en een mogelijkheid om direct contact op te nemen. Daarna is het natuurlijk vaak prettig elkaar te ontmoeten om details te bespreken en de ruimte te beleven.

In de zomermaanden zijn wij vaak erg druk met het terras en niet altijd in staat om de telefoon te beantwoorden. Mochten jullie een vraag over een (groeps)boeking hebben, stuur dan alsjeblieft een email naar info@zandfoort.nl voor een snelle(re) reactie

Zandfoort aan de Eem
Eemlaan 100
3812 ED Amersfoort
(033) 448 19 51

Openingstijden: 

Zomer 17 apr '19 - 15 okt '19. Woe t/m zon: open vanaf 11.00

Winter 16 okt '19 - 21 apr '20. Wo / do: open vanaf 16.00 | Vrij t/m zon: open vanaf 11.00

Hoewel Zandfoort aan de Eem gesloten is voor regulier publiek op maandagen en dinsdag, zijn wij vijf dagen per week (ma-vr) op info@zandfoort.nl bereikbaar.


Reizigersinformatie

Centraal station Amersfoort ligt op loopafstand.

Chauffeurs die navigatie gebruiken kunnen het beste ‘Eemlaan 1, 3812 ED’ intikken

Parkeergarage Eemplein

Gasten van Zandfoort aan de Eem kunnen betaald parkeren in Parkeergarage Eemplein, slechts vijftig meter verderop.

Normaliter kost het parkeren €2.40 per uur; het maximale dagtarief is €10. In samenwerking met parkeergarage Eemplein mogen wij dagkaarten verkopen á €6 per stuk. Breng je inrijkaart mee naar de bar en wissel deze om tegen bijbetaling.

Zie website Parkeergarage Eemplein

*Zandfoort aan de Eem geeft geen garanties wat betreft beschikbaarheid van parkeerkaarten. Dit betekent dat wij beschikken over parkeerkaarten zolang de voorraad strekt. Daarnaast is het restaurant niet aansprakelijk voor eventuele fouten, wijzigingen wat betreft bovenstaande informatie.

Deel deze pagina: