#life is a beach

Ranja met een Liedje

Elke 2e zondag van de maand is er een speciale muziek (op schoot) les bij Zandfoort aan de Eem.

Ranja met een Liedje

Muziek (op schoot) plezier voor kinderen van 0 tot 4! En natuurlijk ook voor hun begeleidende (groot) ouders! Samen met de ouders gaan we zingen, spelen met materialen en muziekinstrumentjes, dansen en ontdekken wat we allemaal kunnen met muziek. We zingen bekende en nieuwe liedjes. Voorop staat het samen genieten en muziek- plezier maken.

Doe jij ook mee? 

Je kunt je opgeven voor het nieuwe seizoen vanaf september.  Aan deze workshops kunnen maximaal 15 kinderen in de leeftijd van 1-4 jaar meedoen. Je kunt je vooraf aanmelden bij marliedje@outlook.com dan ben je zeker van een plekje.  Nog niet gereserveerd? Loop dan op zondag ter plekke even binnen om te vragen of er nog plek is! Inloop vanaf 11.00 uur De workshop begint om 11.15 uur. De kosten voor deze workshop zijn € 5,- per kind. Je krijgt Ranja met een Liedje

Ranja met een liedje 2Ranja met een liedje 3Ranja met een liedje 4

De workshop Ranja met een Liedje             

Deze workshop wordt gegeven door Marjanne Kampen. Bevoegd muziek op schoot docent.‘ik heb het concept ranja met een liedje bedacht omdat ik zelf zo enthousiast ben over het geven van de lessen en zie hoeveel plezier ouders en kinderen hebben tijdens de les. De ruimte in en om Zandfoort aan de Eem, inspireert tot plezier hebben en vrijheid. Een goede omgeving om leuke creatieve dingen te doen. En muziek hoort daar zeker bij! Voor jonge kinderen is muziek zo aansprekend en stimulerend voor de ontwikkeling en dat wil ik graag laten zien en laten beleven door de ouders en de kinderen. “Na de les kun je natuurlijk nog even nagenieten in de grote zandbak voor de deur!

Meer informatie zie: www.facebook.com/marliedjerondomuziekprojecten & rondo-marliedje.nl/marliedje/

Ranja met een liedje 3

Deel deze pagina: