#life is a beach

Ode

Wat zeggen onze gasten over Zandfoort aan de Eem

Jubileum 7 juli 2019, C & M Nonkes
Héél hartelijk bedankt voor de goede en gezellige bediening tijdens ons FANTASTISCHE feest op zondag 7 juli! Tot ziens!

Feest mei 2019, H & K De Jong
We hebben een fantastisch feest gehad bij jullie. De zaal was prima, gezellig en uitnodigend om te dansen, wat dan ook de hele avond doorging. De hapjes werden erg gewaardeerd, evenals de heerlijke speciale biertjes op de tap. Het personeel was erg vriendelijk. DJ Harold was een succes. Kortom: we genieten nog steeds na en komen zeker terug voor een volgend feest!

Bijeenkomst 80 personen zaal Zandfoort, November 2017
We zijn heel tevreden, de avond is prima verlopen. Nogmaals bedankt voor jullie inzet en flexibiliteit!

Trouwfeest Wilko en Marijke, september 2016
We hebben een geweldig feest gehad!!!
Regenbui? Ach, daar had niemand last van…. ;-)
Voor zover wij weten hebben alle gasten zich goed vermaakt en genoten van de fijne locatie.
Ook de kinderen vonden het leuk. Het springkussen was te gek en het was heerlijk dat wij daar geen omkijken naar hadden. Het personeel was vriendelijk en dacht goed met ons mee.
Wij zijn heel blij dat we voor Zandfoort aan de Eem gekozen hebben. De sfeer en uitstraling paste goed bij wat wij wilden.

Jubileumfeest Meander, september 2016
We hebben een super feest gehad!!
Alles klopte, eten super, bediening top, het weer!
Jullie dus ook super bedankt voor deze geweldige avond!

Bruiloft september 2016, Nadine en Bas
Perfecte locatie voor onze bruiloft: luchtig en ontspannen. Geen enkel idee was te gek en over alles kon meegedacht worden. Op de dag zelf hadden we nergens omkijken naar. We hebben genoten!

Particulier feest april 2016, 90 personen, 60 jaar Eric!
Ik een fantastisch feest heb gehad met jullie medewerking. Sfeer was opperbest, muziek lekker, bar en hapjes prima, locatie perfect: Ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord.

Personeelsfeest april 2016, 80 personen met dj in zaal Bloemendaal!
Het feestje vorige week was helemaal goed. Iedereen heeft zich prima vermaakt en alles was goed verzorgd. Hartelijk dank voor de goede zorgen!

Privéfeest april 2016, tapas diner 105 personen in zaal Bloemendaal
We zijn zeer tevreden. Het eten was goed en de bediening uitstekend. Al met al een geslaagde avond met veel complimenten. Thea en Jan

Verjaardag 45 personen in Zandfoort
Wij hebben een fijne middag gehad, mijn moeder heeft genoten en alles was prima voor elkaar, iedereen was tevreden en in genomen met de locatie. Marijke

Bijeenkomst april 2016, 80 personen, zaal Bloemendaal!
We hebben een heel goeie avond gehad, afgelopen vrijdag. De zaal, voorzieningen als beeld en geluid, de bediening: alles was naar wens. Hartelijk dank voor de goede zorgen! Francien, gemeente Amersfoort 

Personeelsuitje 23 april 2016, 78 personen, zaal Bloemendaal
We hebben een fantastische dag gehad zaterdag 23 april. Het weer zat ons gelukkig mee, de ontvangst was super en ook na ons middagprogramma werden we hartelijk ontvangen bij jullie, en na de borrel is er heerlijk gegeten. Namens Ruitenberg hartelijk dank voor de goede zorgen!

Familie verjaardagsfeest! 29 april 2016 150 gasten, zaal Bloemendaal 
Ja, feest was leuk, de mix van gasten werkte goedWij hebben genoten en volgens mij de gasten ook.Al met al prima geregeld. Jij bedankt voor je goede zorgen. We zullen jullie graag aanbevelen

40 jarig huwelijk, 22 mei 2016, 60 gasten, zaal Bloemendaal
Het was een leuke middag , en ik begreep van de mensen ook dat ze het leuk en een leuke locatie vonden. De regen heeft de stemming niet beïnvloed. Heeft natuurlijk ook geen zin.Bovendien nu alle mensen bij elkaar , wat de stemming verhoogt. Eten (oriëntaals buffet) was prima. Groet 

40 gasten, Feestje in de lounge van Zandfoort
Dank je wel voor je mail. Afgelopen zondag was een groot succes, en mede door jullie goede service en catering - dank je wel! Heel regelmatig kwamen jullie langs om drank bestelling op te nemen en hapjes neer te zetten - prima!

Familie reünie, 22 mei, Hester Rang, 20 gasten, in de lounge
Afgelopen zondag was een groot succes, en mede door jullie goede service en catering - dank je wel! Heel regelmatig kwamen jullie langs om drank bestelling op te nemen en hapjes neer te zetten - prima! Na de geplande borrel zijn een aantal nog gebleven voor een buffet (Wereldplateau India) - ook erg goed. Hoewel meestal het afrekenen voor een groep, en nu helemaal met eerst borrel en daarna nog diner, een lastig verhaal kan worden, liep dit helemaal op rolletjes.Voor ons was het een heel geslaagde middag/avond bij jullie, zowel qua kwaliteit van het eten, de service en de entourage - wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar. 

Promotiefeestje, 21 mei, zaal Bloemendaal 
Voor mijn promotiefeestje waren wij op zoek naar een betaalbare locatie in Amersfoort die ons thema “weg met de stress” het best symboliseerde. Als snel kwamen we bij Zandfoort aan de Eem. Een leuke locatie dicht bij het water, met zand onder de voetjes, ruimte voor een kampvuur, maar ook met een ruime dansvloer ( een goede DJ). Topavond gehad samen met onze 70 gasten!

Personeelsfeest, 9 juni 2016, 60 personen, zaal Bloemendaal
Wij hadden hier recent ons jaarlijkse personeelsuitje en hebben een heerlijke dag gehad bij Zandfoort aan de Eem. De locatie is (zeker bij mooi weer) perfect, het lunchbuffet was goed en we hebben 's avonds met z'n allen gebarbecued. Alles was prima verzorgd en het personeel zorgde ervoor dat het ons aan niets ontbrak. Een aanrader dus voor groepen! En na afloop hebben we nog heerlijk gedanst tijdens de Oude Lullen Disco!

Jubileumavond,15 jarig jubileum, 65 personen,27 mei 2016 Pubquiz en BBQ 
Wij hebben een fantastische avond gehad! De bbq was heerlijk en ook de quiz viel in de smaak. Bedankt voor de goede zorgen en wie weet tot ziens!

Afscheid collega, 29 juni 2016,32 personen, met dansworkshop en tapasbuffet 
We hebben een hele leuke avond gehad. Het team heeft genoten en degene die afscheid nam raakt er niet over uitgepraat. Dank voor de goede zorgen!

Aangeklede borrel, 30 juli 2016, 28 personen, 
Alles is prima verlopen en het feest was enorm geslaagd!

Nieuwjaarsborrel, 14 januari 2017, 130 personen
Erg mooie, sfeervolle locatie en zeker een aanrader om hier een (bedrijfs)feest te organiseren. Personeel denkt graag met je mee en zorgen voor een informele, gemakkelijke sfeer. Nogmaals Bedankt! Ellen Zwaving Fysius!

Bijeenkomst, Oriëntaals buffet 17 januari 2017, 68 personen
Voor een bijeenkomst met collega trouwfotografen hebben we een borrel en diner georganiseerd bij Zandfoort aan de Eem. Vanaf het eerste contact heeft Zandfoort zich vriendelijke en service-gericht opgesteld. De avond was een succes! Goed eten, top service, fijne medewerkers en daarnaast gewoon een hele leuke locatie om samen te komen. Linda Bouritius Photography

Trainingsdagen, zaal Bloemendaal, 12 en 13 januari, 30 personen
Wij hebben twee top trainingsdagen gehad bij ZandFoort aan de Eem met zo'n 30 personen. Alles was goed van te voren afgestemd en eenmaal op de locatie stonden de faciliteiten netjes klaar zoals besproken. Een locatie met genoeg mogelijkheden, vriendelijk en flexibel personeel en een prima informele royale ruimte. Hapjes en drankjes waren goed, de audio installatie was geliefd en we konden gemakkelijk de inrichting van de ruimte aanpassen tussen de sessies door. Wij waren dik te tevreden, bedankt!Anne Boer, Sales Support Executive Benelux

Surpriseparty, zaal Bloemendaal, 13 januari, 56 personen
Wij hebben een super feest gehad.
Ook de locatie vonden wij heel mooi.Iedereen die wij gesproken hebben vonden het ook een heel leuk feest. MVG Marco Stoop 

Tot Ziens Feest Familie Bosch, 11 februari, 135 personen                                                          "We hebben een super feest gehad bij Zandfoort aan de Eem. In een ongedwongen sfeer mochten we veel gasten ontvangen in de zaal Bloemendaal. Er werd voor iedereen voor drankjes gezorgd en de hapjes waren heerlijk. We hadden zelf een zanger geregeld en een vriend die vinyl draaide. Dit was allemaal mogelijk in goed overleg met het personeel. Kortom, een feest om niet gauw te vergeten!"

Promotiefeest Daniela, 16 februari, 80 personen
"Mooie herinneringen aan een gezellig feest! Wat ik zo leuk vond aan jullie locatie: prettige ongedwongen sfeer, vriendelijke en behulpzame medewerkers en er is veel mogelijk om te organiseren!"

Kleurrijk vergaderen en afsluiten met een informele borrel, 6 april, 25 personen
"Relaxte locatie en een leuke dag!"

Afsluitende bedrijfsborrel Friesland Campina, 1 juni, 110 personen
"Alle collega’s hebben enorm genoten van dit fantastische feestje. Het was erg gezellig en alles was goed verzorgd. Perfecte locatie. De BBQ, eten was meer dan voldoende aanwezig, DJ oke en fijn dat hij had geholpen met de muziek en beeld voor de acts en hij kon ook nog een half uurtje langer door gaan. Drankjes bestellen bij de bar verliep soepel en het weer, helemaal TOP! De manager van de avond had alles goed onder controle. Kortom wij hebben genoten!"

Trouwfeest Cornel & Cindy, 17 juni, 135 personen
"We hebben echt een topdag gehad, mede dankzij jullie goede zorgen. Het is allemaal fantastisch gelopen."

Verjaardagsfeest, onder de luifel met springkussen, 19 augustus, 50 Volwassene 40 kids 
"Hierbij een heel groot compliment voor het Zandfoort-aan-de-Eem team!
Wij hebben samen met onze gasten gisteren een top dag gehad. Het heeft ons aan niets ontbroken en de bediening was heel goed.
Fijne afstemming tussen het team en ons & top service naar onze gasten.
Dat vinden niet alleen wij, maar we hebben het ongevraagd ook van verschillende gasten gehoord. Lekker ongedwongen sfeer en een professioneel team: gouden combinatie!"

Bedrijfsfeest, zaal Bloemendaal met Pubquiz en bbq,18 augustus  64 personen
"Wat mij betreft is alles naar wens geweest. Er was genoeg eten, de bediening achter de bar was prima. Locatie goed (uiteraard hahaha). Kortom, niks te klagen. En eventuele negatieve reacties verwijzen wij meteen naar het rijk der fabelen".

Bedrijfsfeest, zaal Bloemendaal, ontvangst met borrel, pubquiz, BBQ en dessertbuffet, 22 augustus 40 personen 

"Erg geslaagd, pubquiz was een mooie toevoeging. Iedereen was tevreden, erg leuke locatie als de zon schijnt."

Personeelsfeest, zaal Bloemendaal, met gebruik groot terras, borrel en aansluitende BBQ, 53 personen 
"We hebben het ontzettend leuk gehad. Sfeer zat er goed in, mede ook door jullie fijne omgeving en aardige medewerkers. Het was allemaal heel ontspannen, we werden goed verzorgt, ideaal ook met een bar waar je gewoon je drankjes kan halen. Allemaal top dus! Dank daarvoor."

Afscheidsbbq personeelslid onderwijsorganisatie 7, september, 50 personen 
"We hadden een gezellig en leuke avond. Goed geregeld allemaal. Persoonlijk vond ik dat de bbq snel was afgelopen, maar dat lag meer aan onze collega's dan aan jullie. Iedereen was behoorlijk op tijd thuis, dus we zijn om 22.00 uur al opgestapt met zijn allen. Dank voor jullie goede zorgen"

Teamdag Arcadis, 7 september, 50 personen
"De BBQ avond was super leuk geweest. Ik heb van heel veel mensen goede en enthousiaste reacties over de avond, eten en bomboestiks workshop gekregen!
Alles was goed geregeld, en wat ik zelf fijn vond was de flexibiliteit van jullie kant. Onze groep was namelijk half uur later gekomen waardoor de hele planning incl. eten half uur later verschoven moest worden. Dank je wel daarvoor!
Eten was ook super geslaagd! Eerste instantie vonden mensen gek dat ze zelf eten moesten bakken, maar dat makte het aan het eind juist super gezellig! Iedereen stond rondom de BBQ lekker aan het koken en tegelijkertijd aan het stand-praten met elkaar. Staand praten helpt namelijk erg om meerdere mensen op een avond te spreken 😊 All in All…Dank je wel voor de hele organisatie en tot de volgende evenement! 😊 "

Borrel The 37 Company, 14 september, 22 personen
"Dank je wel voor je mail. We hebben een onzettend gezellige en goed verzorgde middag/ avond gehad. Dank je wel en jullie team voor de goede service!"

Teamdag Jellinek, 19 september, 60 personen
"Wat een geweldige locatie en setting is dat zeg! Het is als heel ontspannen en leuk ervaren.
We hadden geweldig weer natuurlijk, en de onderdelen werden als passend en leuk gewaardeerd.
De makkelijkheid waarmee jullie overleg bieden is super. De lunch was lekker, bij de evaluatie werd dat nog extra genoteerd. De beschikking over alle ruimtes is zeer prettig geweest. De djembee als heel leuk om samen iets te maken."

Feest met dj,29 september, 70 personen
"Wij hebben een leuke avond gehad! De avond was top! Goed geregeld, prima service, leuke dj en prima hapjes. Bedankt voor de goede zorgen!"

Bijeenkomst zaal Bloemendaal met heksenketel en workshop, 30 september, 25 personen 
"We hebben een hele fijne dag gehad afgelopen zaterdag. De workshop met Bastiaan was erg geslaagd en ook het eten een succes in de zin dat de ketels echt superleuk zijn om samen te kokkerellen. De locatie was fijn en we komen vast en zeker nog een keer terug."

Community Day, 28 september 150 personen BBQ en lunch van 50 kids 
"Ja, het was een prachtige dag! Ik ben er nog vol van.
De lunch, de BBQ, de lunches die ik heb afgeleverd. Alles klopt  Ik heb zo genoten en ik kon ook merken dat er van jullie kant ook alles werd gedaan om dit evenement tot een feestje te maken. Waarvoor mijn hartelijke dank !Ik moest wel heel hard lachen afgelopen donderdag dat we zelf moesten BBQ-en, maar dat was helemaal okay! Iedereen vond het goed, en het maakte het feestje compleet.Veel leuke sociale contacten over en weer. Jullie lunch was boven verwachting, top geregeld en erg smakelijk. Ik ben jullie enorm dankbaar ben en blij dat jullie bij hebben gedragen aan deze waardevolle dag!"

Bijeenkomst, 7 oktober 75 deelnemers met lunchbuffet en technische ondersteuning     
"Ik heb - ondanks het (hondenweer) vooral positieve reacties gehad op de dag, de locatie en de verzorging Heel hartelijk dank voor de voortreffelijke service!"

June 60 jaar, Feest zaal Bloemendaal, 14 oktober, 75 internationale gasten
" Heel erg bedankt voor de geweldige verzorging van mijn feest afgelopen zaterdag! Ik heb genoten samen met mijn familie, vrienden,vriendinnen.Ze waren allemaal vol lof over de locatie en het eten en bediening."

Personeelsfeest 60 personen, 28 oktober
We kijken terug op een geslaagd personeelsfeest! We hebben erg genoten van de workshop en de BBQ. Alles was goed geregeld en ondanks het slechte weer hebben we toch buiten gezeten onder de heaters.


Deel deze pagina: