Wees blij!

Kids Springkussen Feest

Van stormbaan tot ballenbak; voor één dag wordt het stadsstrand omgebouwd tot een springkussen paradijs. Zondag 27 augustus vanaf 13.00 uur, jij komt toch ook!?

Van stormbaan tot ballenbak; voor één dag wordt het stadsstrand omgebouwd tot een springkussen paradijs. Springen, klimmen, klauteren en glijden! Ben je moe? Binnen kun je verder spelen met de oud Hollandse spelletjes of uitrusten op het terras met een lekker glas limonade of een ijsje.  

Op zondag 27 augustus organiseert Zandfoort aan de Eem in samenwerking met Springkussenverhuur Amersfoort het Kids Springkussen Feest. Vanaf 13.00 uur is er voor alle kinderen tot en met 12 jaar iets te doen. Het terrein is verdeeld over verschillende leeftijd groepen; Springkussens dicht bij de ouders voor de kleinste en grote uitdagende springkussens voor de oudste. Voor €3,50 kun je de hele dag springen, tickets zijn de dag zelf verkrijgbaar aan de bar. 

Voor de ouders; Het terras/restaurant is gewoon open voor een bak koffie, biertje of lunch/diner. Vanaf het terras is er gedeeltelijk zicht op de springkussens. Ook mee spelen? Binnen mag iedereen meedoen aan de oud Hollandse spellen.  

    Springkussen Feest Zandfoort    Springkussen Feest Zandfoort

Deel deze pagina: