Vergaderen in stijl & sfeervol feesten!

Trouwen met de voetjes in het zand..

Trouwen in Amersfoort is elkaar het ja-woord geven op hét stadsstrand van Amersfoort

Trouwen bij Zandfoort aan de Eem 

Zandfoort aan de Eem is een officiële trouwlocatie en heeft al menig stel het huwelijksbootje in zien stappen. De ongedwongen sfeer, kleurrijke en centrale locatie en natuurlijk het feit dat je in Amersfoort op het strand kan trouwen maakt ons nét even anders!

Trouwen met de voetjes in het zand... gevolgd door een feestje buiten op het strand of wellicht in Zaal Bloemendaal - totaal privé met jullie eigen ingang, terras, bar, toiletten en garderobe. Samen genieten van een heerlijk buffet of gezellige BBQ ? En aansluitend de voetjes van de vloer tijdens het feest! Zandfoort aan de Eem streeft altijd naar een goede prijs/kwaliteit verhouding en doet z'n uiterste best om jullie trouwdag onvergetelijk te maken...


Parkeren en bereikbaarheid

Het Centraal Station Amersfoort ligt op 12 minuten loopafstand. Naast onze locatie ligt parkeergarage 'Eemplein' voor welke wij kortingskaarten kunnen aanbieden.  Navigatiesysteem: vul Eemlaan 1, Amersfoort in.

Neem contact op en zie wat we voor jullie kunnen betekenen

Eén van onze evenementmanagers leidt jullie graag een keertje rond en overlegt wat jullie in gedachten hebben voor de grote dag. Wij zorgen natuurlijk dat de koffie/thee klaar staan!

Bel ons op 033 448 1951 om een afspraak te maken of stuur ons een emailtje op evenementen@zandfoort.nl

Deel deze pagina: