Wees blij!

Walk for Freedom Amersfoort 2017

Een wereld zonder slavernij. Vrijheid voor ieder mens op aarde. Slavernij is nu meer dan ooit te stoppen. Stap voor stap doen we dit samen.

"Een wereld zonder slavernij. Vrijheid voor ieder mens op aarde. Dat geloven wij."

Vanuit non-profit organisatie A21, een organisatie die zich wereldwijd inzet tegen mensenhandel en slavernij, wordt er de Walk for Freedom georganiseerd. Een actie waarbij duizenden mensen over de hele wereld bewustwording vergroten over moderne slavernij en fondsen werven om het werk van A21 te steunen.

WalkforFreedomAmersfoort

Ook wij staan voor vrijheid voor ieder mens en daarom sponsoren wij voor het tweede jaar op een rij organisatie A21 als locatie voor de Walk for Freedom van Amersfoort. De Walk zal starten en eindigen vanuit Zandfoort. - Het probleem ligt dichter bij dan je denkt - laten we het persoonlijk maken op zaterdag 14 oktober 2017!

Hoe gaat het in zijn werk?

Op zaterdag 14 oktober aanstaande komen over de hele wereld mensen bij elkaar om een stem te zijn voor degene die dat niet hebben. Amersfoort is 1 van de vele steden over de wereld die mee loopt.

Vanaf 12.15 uur is de inloop bij Zandfoort aan de Eem. Hier krijg je je bestelde T-shirt, een kop koffie of thee en is de opening. Om 13.00 uur starten we met de Walk door het centrum van Amersfoort en eindigen dan weer bij Zandfoort aan de Eem. Verwacht einde: 14.30 uur. 

Wil je ook mee lopen? Registreren kan hier; deelname is kostenloos. Wel vragen we je om een T-shirt van €7,95 aan te schaffen om te dragen tijdens de Walk. De opbrengst hiervan wordt direct gedoneerd aan non-profit organisatie A21. 

Kan je niet meelopen, of is het niets voor jou? Naast het creëren van bewustwording is er ook een fundraising. Je kunt makkelijk doneren om het werk van A21 te ondersteunen; doneer nu. Benieuwd wat er wordt gedaan met het geld? Neem een kijkje op de website van A21

Slavernij stopt niet vanzelf > Loop mee!

Of Doneer!

WalkforFreedomAmersfoort

Deel deze pagina: